Monday, May 30, 2011

Apa Cerita?- Mini Konsert Super Junior M



Assalammualaikum...

Hari ni baru berkesempatan nak cite pengalaman pasal mini konsert SJ-M hari sabtu lps sempena Hari Belia Negara 2011 di Putrajaya.
Konsert percuma anjuran Marctensia ni, buat aku rase yg sbnrnya konsert berbayar lebih bagus dari yg free.

Tapi apa-apapun aku tetap enjoy dpt tgk Eunhyuk, Kyuhyun, Ryeowook, Sungmin, Zhoumi dan Henry wlaupun Siwon ngan Donghae xdpt dtg. Akhirnya dorang bljr lagi perkataan baru selain apa khabar iaitu sayang :)..konsert dimulakan dgn lagu Perfection, Blue Tomorrow, persembahan solo setiap member, Destiny dan diakhiri dgn Super Girl. Selain tu 6 E.L.F bertuah dpt naik stage utk tanya soalan dkt member2 SJ-M dan paling jeles dorang jugak dpt special hug huhu tp peminat Sungmin lega sbb fanboy yg tanye soalan kat dia.

Agak ramai jugak yg tak puas hati bila Eunhyuk dilemparkan soalan psl "Underwear" yg agak kurang manis ditanya memandangkan ada VIP yg dtg masa konsert tu, tapi mcm biasa "Asia Myeolchi" ni chill je dan lebih lawak lg dia jwb dlm english "It's mine and I can show you". Dia kemudiannya bagi back hug dkt fan tu..serius aku jerit mcm org gila hahaha ;p

Nak dijadikan cerita..waktu nak blik dari Putrajaya kitorang berpusing byk kali kat tmpt yg sama..tp Alhamdulillah slmt jugak smpi rumah. Plus aku lmbt tau yg SJ-M duk kat Hotel Hilton yg seriously dkt sgt dgn rumah aku..Well dorang dh slmt smpi Korea..Oppa, yeogi ppali dorawa :)
See u again

Wassalam


Fancam-Credit to the owner




P/S: Angels jom support cheonsanim Besday project^^

Click:

Friday, May 20, 2011

Malaysia B2UTY -FACT-



Tiket-tiket akan start dijual pada 25 mei ini di semua outlet Ticketcharge.

SOURCE:Star Planet

Tuesday, May 3, 2011

My Klef Treble Music Cafe



Super Junior-In My Dream